Centrul de zi pentru copii "Sf. Nectarie" – Vama Seacă

  • Loc. Vama Seacă, jud. Alba
  • Coordonator pr. Mateș George, tel. 0762/103.664
  • A fost înființat în anul 2015, cu o capacitate de 25 locuri, cu sediul în localitatea Vama Seacă, str. Principală, nr.28, județul Alba. Este coordonat de pr., funcționează în parteneriat cu DGASPC Alba și Primăria comunei Hopârta, și este administrat de Asociația „Filantropia Ortodoxa Alba Iulia”.

    Amplasat într-o locuință din imediata apropiere a bisericii din comunitate, Centrul de zi pentru copii „Sfântul Nectarie” de la Vama Seacă reprezintă o marturie de dragoste și purtarea de grijă a unei comunități, care a înțeles în mod autentic mesajul evanghelic, pentru pentru 25 de tineri și copii.

    Din anul 2015, misiunea ce se realizează aici sub coordonarea părintelui Bogdan Șalariu, a dobândit noi valențe, cu implicații benefice atât din punct de vedere material, dar mai ales din punct de vedere spiritual: „Alături de aceste suflete minunate noi am înțeles mai bine un cuvânt al Sfântului Ierarh Nectarie «Sufletul care a fost atins de iubirea de Dumnezeu mereu se bucură, este vesel, saltă și dansează fiindcă se odihnește în iubirea Domnului, precum se odihnește călătorul lângă izvor. Nimic din necazurile lumii nu poate tulbura liniștea și pacea lui și nici nu-i poate lua bucuria și fericirea în care se află»”.

  • Direcții navigare

Galerie foto

Localizarea pe hartă