Activități formativ educative

Începând cu data de 8 februarie 2020 aceste activități s-au desfășurat conform planificărilor timp de 4 zile/săptămână (de luni până joi )câte 2 ore/zi. Prin aceste activități s-a urmărit formarea responsabilității copiilor pentru pregătirea lecțiilor, redactarea îngrijită a temelor, a desenelor, modului cum trebuie să ia notițe, dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare (așa cum reiese și din activitățile realizate de psiholog) cu membrii familiei.

De asemenea au fost marcate evenimente ca Dragobetele cu această ocazie copiii au pregătit desene prin care au ilustrat iubirea și familia.

Ziua Mamei, copiii au pregătit mărțișoare, felicitări și tot felul de obiecte confecționate de ei. Din cauza restricțiilor aceste evenimente nu s-au putut realiza cu prezență fizică din partea părinților și a altor invitați. Ziua internațională a copilului a fost marcată printr-o serie de evenimente la care au participat toți copiii.

Rezultate obținute

  • 405 copii cu risc de părăsire timpurie a școlii au primit servicii de suport

Fotografii din cadrul activității desfășurate

Pentru a vizualiza fotografiile realizate in cadrul acestei activități, vă invităm să accesați albumul foto Activități formativ educative din cadrul proiectului "Prin educație spre vocație"

Clip video din cadrul activității desfășurate