Expoziție de obiecte hand-made cu tematică pascală realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia

Beneficiarii Centrului de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” Alba Iulia – centru de zi pentru persoane cu handicap – organizează în perioada 2 – 4 aprilie o expoziție cu obiecte hand-made realizate în cadrul activităţilor de ergoterapie. Expoziția, intitulată sugestiv ,,Frumusețea Voinței”, se desfășoară în incinta centrului comercial Alba Mall din Alba Iulia. Cei interesați pot achiziționa, cu sume modice, tablouri sau ouă pictate manual dar și obiecte decorative cu tematică pascală.

„Expoziția pe care o prezentăm în aceste zile are ca scop promovarea abilităţilor artistice ale persoanelor cu handicap. În cadrul activităţilor de ergoterapie, beneficiarii centrului nostru au realizat diverse obiecte decorative specifice Sfintelor Sărbători de Paști prin care doresc să fie vestitorii primăverii în sufletele celor care vor dori să admire și să se bucure de rezultatele muncii lor”, a precizat Alexandra Aloman, coordonatorul acestui centru.

Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” Alba Iulia – centru de zi pentru persoane cu handicap – a fost înfiinţat în anul 2008 şi funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu  Primăria Municipiului Alba Iulia prin Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba. Centrul are ca scop creşterea şanselor de integrare socială şi profesională a persoanelor cu handicap și oferă gratuit beneficiarilor, servicii de orientare profesională, recuperare – ergoterapie şi kinetoterapie, socializare, consiliere psihologică, asistenţă şi consiliere socială.

 

 Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

expozitie_meletie

expozitie_meletie2expozitie_meletie3expoztiei_meletie4