Daruri pentru copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă în preajma Sărbătorilor de Paşti

       Copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă au primit daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti din partea unor oameni cu suflet mare.  Aceştia s-au alăturat preotului paroh Bogdan Șalariu în campania „Bucură și tu, un copil de Paști!” şi au pregătit pentru copiii beneficiari ai centrului de zi daruri constând în încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri.

      „Îi mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor celor care sunt mereu alături de noi și ne ajută să aducem o rază de bucurie pe chipul copiilor și al vârstnicilor beneficiari ai centrului nostru de zi. La mulţumim sponsorilor: Domeniile Boieru Ciumbrud, Florida Construct, Pema Electrotehnic, Cosmin Ciucur, Cosmina Mucea, Penitenciarul Aiud-personalul administrativ şi Casa Județeană de Pensii Alba. Le dorim copiilor beneficiari, părinţilor acestora şi colaboratorilor noştri să aibă parte de Sărbători fericite”, a spus părintele Bogdan Şalariu, coordonatorul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă.

      Acest aşezământ social are ca beneficiari 25 de copii din comunitate care sunt sprijiniţi pentru a nu abandona școala, pentru a-și îmbunătăţi rezultatele şcolare și a-și forma principii şi conduite morale de viaţă. Centrul de zi funcționează printr-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Primăria Comunei Hopârta.

 

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iuliaimg_6330img_6363img_6371