Centrul de zi pentru copii "Sfântul Mina" Luduş

 • Loc Luduş, str. Gării nr. 168, jud. Mureş
 • Pr. Cengher Viorel, 0740 166 726
  1. A fost înființat în anul 2010, cu o capacitate de 25 locuri, cu sediul în orașul Luduș, str. Gării, nr. 68, județul Mureș. Este coordonat de pr. Cengher Viorel, funcționează în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Luduș și Primăria orașului Luduș și este administrat de de Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia-Filiala Luduș”. Telefon contact 0740.166726. Coordonate GPS , 

   Aici, valoarea activității se traduce prin faptul că mare parte din comunitate alege să se implice în mod asumat în acest process de iubire a apropelui, fie că este vorba despre un simplu credincios, care alege să dăruiască din ceea ce are, fie că este vorba despre un dascăl și alege să dăruiască din ceea ce este.

   Înțelegând dimensiunea slujirii aproapelui conducerea centrului protoieresc din acest oraș s-a implicat și se implică în mod constant în oferirea de sprijin material și duhovnicesc prin persoana părintelui protopop Lucian Voșloban: Centrul de Zi „Sfântul Mina” din oraşul Luduş nu reprezintă doar o lucrare de filantropie, fiind în acelaşi timp şi o lucrare pastoral – misionară şi educaţională, având drept lumină călăuzitoare iubirea milostivă a lui Hristos arătată şi față de copii și tineri. Încercăm, aşadar,  prin întreaga activitate pe care o desfăşurăm, să îi aducem pe copii mai aproape de Biserică, să le cultivăm virtuţile creştine, să sădim în sufletele lor acele seminţe ale Cuvântului lui Dumnezeu care, nădăjduim, să rodească în vieţile lor de acum încolo, devenind astfel buni fii ai Bisericii și buni cetățeni ai societății românești.

    

  2. Direcții navigare

  Galerie foto

  Localizarea pe hartă