Centrul de zi pentru copii "Maria II" – Reghin

 • Loc. Reghin, str. Nicolae Bălcescu, nr. 23, jud. Mureş
 • Pr. Gherman Dimitrie 0265 512 797
  1. A fost înființat în anul 2003, cu o capacitate de 25 locuri, cu sediul în Municipiul Reghin, str. Nicolae Bălcescu, nr. 23, jud. Mureş. Este coordonat de pr. Gherman Dimitrie, funcționează în parteneriat cu Primăria Municipiului Reghin și este administrat de Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Reghin”.

   Activitatea social-filantropică de la Reghin se află, încă de la început, sub semnul unui parteneriat roditor format din mai mulți oameni care au ales să pună la prezidiul vieții lor slujirea aproapelui. Coordonat de către părintele Dimitrie Gherman, Centrul de Zi pentru copii „Maria II” din Reghin are o capacitate de 25 de locuri, este administrat de către Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Reghin” și funcționează în parteneriat cu Primăria Municipiului Reghin.

   Clădirea centrului de zi a fost construită pe terenul pus la dispoziție de către Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” Reghin cu sprijinul Fundației „Les Convois Pour la Roumanie” din Luxemburg. Tot aici funcționează și casa de tip familia cu același nume, iar în primii ani de la înființare, în acest spațiu generos, erau adăpostiți și copiii din împrejurimile municipiului care studiau la Reghin și care nu aveau unde să locuiască. Sub acest acest acoperiș tinerii și copiii au posibilitatea să descopere valorile autentice având drept model persoanele care, zi de zi, contribuie la buna lor creștere

    

  2. Direcții navigare

  Galerie foto

  Localizarea pe hartă